Opkvalificering af dine medarbejdere

Opkvalificering kan være økonomisk fordelagtigt for dig som arbejdsgiver via kompetencefonde, tilskudsordninger og lønkompensation. Vi hjælper dig på vej.
Skilt med Jobcentrets åbningstider

Kompetenceporten

– Èn indgang til opkvalificering af dine medarbejdere.

Er I som virksomhed faret vild i junglen af efteruddannelse –og tilskudsordninger og får  I ikke udnyttet mulighederne godt nok?

Jobcenter Hedensteds kompetenceport vil gerne hjælpe jer med én indgang til kompetenceudvikling i netop jeres virksomhed.

Kontakt Virksomhedsservice på 29 79 47 32. Telefonen er åben mandag-onsdag: 9.00 - 15.00, torsdag: 9.00 - 17.00 og fredag: 9.00 - 13.00.

Opkvalificering af medarbejdere

Der er mange fordele ved opkvalificering af virksomhedens medarbejdere bl.a.:

  • Fastholdelse af medarbejderne i tilfælde af rekrutteringsudfordringer, dårlige konjunkturer, lavsæson eller periodisk nedgang i ordrer
  • Medarbejderstaben holdes opdateret med de seneste branchestandarder og virksomhedens konkurrenceevne fremtidssikres
  • Medarbejderne oplever mulighed for individuel professionel udvikling, hvilket ofte fører til større medarbejdertilfredshed og et styrket omdømme som ansvarlig arbejdsgiver.

Statens lønkompensation og suppleringsfonde

En række fonde indeholder midler til virksomheder og medarbejdere. Det drejer sig for eksempel om forskellige kompetencefonde samt Omstillingsfonden.

Jobcenter Hedensted hjælper gerne med råd og vejledning i forbindelse med opkvalificering af dine medarbejdere. Din virksomhed kan have mulighed for at ansætte ledige i ordinære stillinger og samtidig få et tilskud til opkvalificering.

Her finder du links til erhvervsskolerne

Andre relevante links