Fyraftensmøde om rekruttering af international arbejdskraft

Læs her om fyraftensmøde om rekruttering af international arbejdskraft onsdag den 23. oktober 2024 kl.15.00-17.00 på VIA University College, Campus Horsens.

Rekruttering af international arbejdskraft kan være nødvendigt for flere virksomheder, der oplever udfordringer med at finde specialiseret arbejdskraft. Herudover kan internationale kompetencer også være med til at bidrage til innovation, mangfoldighed og vækst i forhold til eksportmuligheder og forståelse af internationale markeder.

Men hvad skal man være opmærksom på, når man står for at skulle rekruttere og onboarde international arbejdskraft?

Med et panel bestående af VIAs Karrierecenter samt internationale studerende, sætter vi spot på kulturforskelle der relaterer sig til arbejdskulturer – og praksisser.

Program:
• 15:00 - 15:20: Kaffe & kage samt velkomst v. VIA campuspartner Stine Klejstrup og direktør v. Business Horsens Mia N. Gregersen
• 15:20 - 15:40: Oplæg om ’Globale Talenter, Lokale Gevinster' v. specialkonsulent Louise Skjoldager Sørensen fra VIAs Karrierecenter
• 15:40 - 15:55: Arbejdsspørgsmål v. bordene
• 15:55 - 16:30: Paneldebat med spørgsmål fra salen - faciliteres af Stine Klejstrup fra VIA
• 16:30 - 17:55: Mulighed for netværk
• 16:55 - 17:00: Afrunding og tak for i aften.

For de af jer der ikke skal skynde sig hjem, vil der efterfølgende være mulighed for at få en rundvisning på Campus Horsens v. chefkonsulent for VIAs ingeniør- og businessuddannelser Andreas Boesen.

Tilmeld dig her