Tidligere arrangementer i Code of Care

November 2019: Arbejdsglæde til alle - nu!

Alt for mange står uden for arbejdsmarkedet af psykiske, fysiske eller sociale årsager. Det vil vi gøre noget ved sammen med dig ...
Har din virksomhed interesse for social ansvarlighed og FN's verdensmål 8 om anstændige jobs og økonomisk vækst? 
Så er du hermed inviteret til en inspirerende aften med bl.a. Peter Mygind
Torsdag den 14. november i Nord Innovation House, Hedensted
Her kan du se mere om program og tilmelding til den 14. november.

Februar 2018: Let's care together

Jacob Haugaard og Peter Nørgaard kunne den 1. februar 2018 inspirere dig og din virksomhed til at give mennesker på kanten en chance på arbejdsmarkedet. Du kunne samtidig møde virksomhederne bag Task Force Code of Care Hedensted, og havde hørt hvorfor det giver mening for dem at mennesker på kanten får en chance i deres virksomheder.

Oktober 2017: Møde i Task Forcen, Hedensted

Vi havde et super inspirerende møde i Task Forcen, Hedensted.
Ideerne er som altid mange og de gode historier bliver delt.
Hedensted Kommune takker! :-)
Husk allerede nu at sætte x i kalenderen den 1. februar 2018, hvor vi bla. får besøg af Jacob Haugaard. Nærmere info herom følger når endeligt program er fastlagt.

Herunder kan du se et eksempel på resultatet af samarbejdet mellem virksomheder, der tager et socialt ansvar.

Kontanthjælpsmodtagere bliver hjulpet på vej af lav ledighed:

Indslag fra TVSyd om, hvordan antallet af kontanthjælpsmodtagere i Hedensted Kommune på et år er reduceret med 20 procent. Den lave ledighed i kommunen giver friere hænder til at hjælpe de tungere borgere.

https://www.tvsyd.dk/…/kontanthjaelpsmodtagere-bliver-hjulp…

Maj 2017: Code of Care på KL's træf

Birger Hansen, direktør for KSM Kragelund, og HC Knudsen, beskæftigelseschef i Hedensted Kommune, var inviteret til KL´s Social- og Sundhedstræf i Ålborg 11. maj, hvor de foran 1300 deltagere fik lov at fortælle om Code of Care. Samtidig fik de fortalt, hvilken forskel det gør for et menneske at få et lønnet job, og hvor vigtigt det er, at virksomheder og kommune samarbejder om opgaven

April 2017: Omvendt jobmesse

Omvendt jobmesse i Hedensted - igen en succes!

Fantastisk stemning og godt gang i snakken på årets jobmesse - rigtig mange fik skabt en relation eller kontakt til en virksomhed.

Ca. 200 ledige og 55 – 60 forskellige virksomheder stod klar på dette års omvendte jobmesse, hvor ledige var udstillere og virksomhederne var besøgende. Messen blev i år afholdt den 6. april 2017 på Danmarksvej i Hedensted.

Messen blev åbnet af repræsentanter for virksomheder fra Code of Care-task forcen, og Birgit Aaby, den succesrige iværksætter, investor og foredragsholder fortalte om, hvordan ledighed blev vejen til succes.

Jobmesse får ledige i job - nyhed fra DR Trekantområdet: http://www.dr.dk/…/jobmesse-faar-ledige-i-job-pia-vil-tryll…

TV-Avisen 6. april 2017: Jobmesse på den omvendte måde: https://www.dr.dk/…/tv-avisen-19/tv-avisen-2017-04-06-21-29…

December 2016: Pris til Hedensted

Hedensted kommune fik i december 2016 overrakt Code of Care-prisen for at være innovativ på det beskæftigelses- og socialpolitiske område. Det er vi stolte af! 

September 2016: Jason Watt og Frank Clifford i Stourup

Der var en fantastisk stemning, da 42 virksomheder, 8 borgere og 10 medarbejdere fra Jobcentret deltog i Code of Care-arrangementet den 15. september i Bindingsværksladen - Danmarks Ferguson Museum - i Stourup ved Juelsminde.

Marts 2016: Omvendt jobmesse

Flere af de 130 arbejdsløse borgere kunne forlade messen med en aftale om enten deltidsjob eller jobsamtale.

I samarbejde med Task Force-virksomhederne bag Code of Care i Hedensted arrangerede jobcentret 31. marts et nyt utraditionelt initiativ for at få flere i arbejde.

Denne gang med en såkaldt "omvendt" jobmesse, hvor det var ledige på kanten af arbejdsmarkedet, der havde stande, og hvor det derfor var virksomhedernes tur til at være opsøgende i jagten på nye medarbejdere. Målet med messen var at få flere virksomheder til at tage et lokalt, socialt samfundsansvar.

Program for den omvendte jobmesse

Maj 2015:Code of Care-arrangement

20. maj 2015 arrangerede Code of Care dette spændende arrangement for virksomheder, der kunne en partner, ledergruppe, medarbejder, kompagnon, konkurrent – eller tankefælle med.

Formålet var at inspirere til udvikling af den sociale tankegang i virksomheder og organisationer.

Arrangementet blev afholdt på Spisegaarden i Løsning.

Se invitationen her

Herunder kan du læse mere om virksomhedsprojektet, som både omfatter Code of Care og er målrettet borgere på kanten af arbejdsmarkedet.

April 2015: Nyt om projektet

Der er nu oprettet en Task Force-gruppe bestående af 14 virksomheder fordelt over hele kommunen – som arbejder på at inddrage andre virksomheder til at tage en socialt ansvar og finde småjobs til de af vores ledigere borgere, der er langt fra arbejdsmarkedet.

Virksomhedernes netværk er nu inviteret til arrangementet med Code of Care Task Force Hedensted den 20. maj 2015. 

Virksomhederne har inviteret deres ledere, medarbejdere, kone/mand med - og sendt den videre egne virksomhedskontakter.

Arrangementet giver viden, inspiration, nye tanker, netværk, godt humør og god mad.

Til arrangementet vil vi fra Task Forcen præsentere tankerne for et nyt tiltag for virksomhederne i Hedensted kommune – CVjobBanken. 

Glæd dig til at møde professoren og sangeren – og os andre ;-)

Her kan du se invitationen til arrangementet

Der er nu også blevet oprettet en facebook side for arrangementet - https://www.facebook.com/codeofcarehedensted

Hvis du har spørgsmål må du endelig kontakte Anette Ølund, som er virksomhedskonsulent i Jobcenter Hedensted (se kontaktinformation til højre på siden).

 

Februar 2015: Virksomheder søges til et projekt målrettet borgere på kanten af arbejdsmarkedet!

Projektet er en ny samarbejdsmodel med private og offentlige virksomheder, hvor vi ønsker at fremme beskæftigelsestilbud til udsatte ledige.

Tanken er, at virksomheder ”rekrutterer” andre virksomheder til at give job til udsatte ledige – via lokale CSR virksomhedsnetværk og samarbejdspartnere.

Vi forestiller os, at den ledige knyttes til virksomheden som løsarbejder, dvs. som vi tidligere kendte til daglejere. 
Virksomheden hyrer den ledige nogle timer, en enkelt dag ad gangen eller i en tidsbegrænset periode til at udføre et konkret stykke arbejde efter behov. 
Dette giver den ledige selvtillid og erfaring, som gerne fører til, at han eller hun kan forsørge sig selv.

Opgaverne kan være i jeres virksomhed eller måske kender I en virksomhed i lokalområdet, som mangler de kompetencer den ledige har. Det kalder vi virksomhedsformidling af job.

Vi er blandt andet interesseret i at høre nærmere fra dig, som har lyst til at vide mere om projektet og/eller som ligger inde med dag-til-dag-arbejdsopgaver, som kan varetages af denne målgruppe af borgere.

Jobcenter Hedensted ser frem til at høre fra dig.